Is er ook voor u
Stichting Hulp Voor Iedereen de plaats waar u altijd terecht kunt

Wie zijn wij

Gemotiveerd door  eigen ervaring, problemen die ik  ondervonden heb, maar ook in mijn directe omgeving heb gezien of gehoord.
De frustratie en het gevoel hebben van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Door schaamte niet durven reageren bij een schuldeiser of te worden afgebluft door een brutaal incassobureau. Schuldhulpverleners die misbruik maken van deze groep kwetsbare mensen, door flink aan ze te verdienen in plaats van ze te helpen. Het niet goed begrijpen van de correspondentie of helemaal niet overweg kunnen gaan met de digitalisering van deze tijd.

In het verleden heb ik dikwijls  mensen kunnen helpen. Echter een steeds weer terugkomend maar wel begrijpelijk probleem is het privacyrecht. Vele instanties geven hierdoor (geheel terecht) geen informatie aan derde persoon.

Dit alles heeft ertoe bijgedragen aan mijn besluit om een stichting op te zetten.
Een stichting die voor iedereen toegankelijk is en die u hulp bied zonder kosten in rekening te brengen.
Een stichting zonder winstoogstmerk.

Door te corresponderen uit naam van de stichting zijn de meeste instanties of bedrijven sneller toegankelijk en indien nodig kunt u  ons machtigen om uit uw naam te handelen.

Doordat ik al vele mensen geholpen heb om verantwoord met hun geld om te gaan, heb ik besloten  in 2013 mijn opleiding voor budgetcoach te doen en mijn diploma behaald.

Ik heb een zeer gemakkelijk en laagdrempelige trainingsprogramma opgesteld zodat het voor iedereen heel simpel is om een goed geordende administratie aan te leggen en inzicht en overzicht te krijgen in je financiële zaken.