Stichting Hulp Voor Iedereen
Voor een snelle aanpak van uw hulpvraag

Per 11 mei 2020 gaan wij weer van start. Uiteraard volgens de eisen van de RIVM.

Sinds 1 maart beschikken wij over een praktijkruimte waar wij tegen een gering tarief diverse massage /therapie aanbieden. De praktijkruimte is gevestigd in het pand bij  GYM Factory te Vlissingen.

U kunt hier terecht voor:

Andullatie therapie € 15,00 per behandeling van 15 á 20 minuten.
Andullatie therapie zijn mechanische trillingen in combinatie met infrarood licht. Waarbij de lichaamscellen worden gestimuleerd en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning.

(ideale behandelmethode voor rugklachten, migraine,spierkrampen,lymfeproblemen,doorbloedingsstoornissen, reuma, artrose,slaapstoornissen, fibromyalgie en pijn klachten.)

Energetische massage €  17,50 per 30 minuten
Een intuïtieve massage, ondersteunt diepe ontspanning. Heeft een harmoniserend effect en activeert zelf-healing.

Sport massage € 17,50 per 30 minuten
Een sport massage verbeterd de doorbloeding van je spieren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Voetreflex therapie € 17,50 per 30 minuten
De reflexzones van de voeten hangen nauw samen met alle organen, spieren, zenuwen en ander onderleen van het lichaam. Door het behandelen van de reflexzones kan een reactie/prikkel worden gestimuleerd in het lichaam en daarmee op de plek(ken) waar de Klachten zich bevinden. Door deze reactie krijgt het lichaam veel beter de kans om zelf herstellende vermogen aan te spreken en kunnen de klachten (sterk) verminderen of zelfs verdwijnen. 

Revalidatie therapie € 17,50 per 30 minuten
Het begeleiden en adviseren bij blessures van sporters door middel van beweging- therapie en massagebehandelingen

Ontspanningsmassage € 17,50 per 30 minuten
Mocht u behoefte hebben aan een ontspannende massage, je spieren eens goed te laten masseren of heeft u rug, nek of schouder klachten maak dan snel een afspraak.

Behandeling op afspraak
Tel: 0642591936
Email: massagepraktijkmarcel@gmail.com