Is er ook voor u
Stichting Hulp Voor Iedereen de plaats waar u altijd terecht kunt

Hoe werkt de klusservice?

Tijdens het eerste telefonisch contact, wordt in overleg besproken of de klusservice  direct een afspraak maakt om de werkzaamheden te starten. Of dat er eerst een kennismakinggesprek komt, waarbij we de gang van zaken aan u uitleggen.
Hoe bepalen wij de hoogte van u inkomen voor de juiste prijscategorie?
Aan de hand van een inkomsten verklaring van de belastingdienst, dit kunt u telefonisch aanvragen bij de belastingdienst, of doen wij samen met u aanvragen via internet.
De hoogte van de inkomsten van uw, evt. partner of huisgenoot hebben wij nodig voor de juiste berekening.
Wilt u geen inzage in uw inkomsten laten doen, dan hanteren wij het hoogste tarief.

Bij klussen waar de offerte hoger is als € 100,00 gaat worden, vragen wij een aanbetaling van
De stichting zal altijd proberen materiaalkosten zo laag mogelijk te houden,.
Materiaal kosten zijn altijd voor rekening van de klant, in overleg bespreken wij met u welk materiaal er aangeschaft dient te worden en wat de kosten zijn.

De vrijwilligers zullen vakkundig en voorzichtig te werk gaan, bent u niet tevreden laat het ons z.s.m. weten zodat wij in overleg passende oplossing vinden.

Voor wat voor klussen kunt u een beroep doen op de klusservice?

- gordijnrails ophangen
- lamp vervangen of aansluiten
- loodgieterwerkzaamheden,
- iets ophangen of bevestigen
- tuin werkzaamheden
- kleine reparaties
- kleine schilderswerkzaamheden

Heeft u een andere vraag, verzoek of klus,
neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven

Cat. A—Inkomsten tot                                       € 1000,00  -  € 12,50* p.u incl. 21 % btw
Cat. B—Inkomsten tot                                       € 1500,00 -   € 15,00* p.u incl. 21 % btw
Cat. C—Inkomsten tot                                       € 2000,00 -   € 17,50* p.u incl. 21 % btw
Cat. D—Inkomsten boven de                          €  2000,00 -  € 30,00* p.u incl. 21 % btw

*Als donateur van de klusservice ontvangt u 10 % korting op elke nota.

Hoe wordt u donateur en wat kost het?

U meld zich telefonisch aan, daarna maken we een afspraak met u om de u
formulieren rond u donateurschap gezamenlijk in te vullen.
Na betaling bent u donateur en profiteert u van de extra korting.
Wat zijn de kosten om donateur te worden?
Cat. A— € 12,50 p.j
Cat. B—
€ 15,00 p.j
Cat. C—
€ 17,50 p.j
Cat. D—
€ 30,00 p.j

Alle verdiensten hiervan komen geheel ten goede van de stichting.